BAKSKULDEN

morgenstund 21. april 2018 - fra Fanø mod Esbjerg

 
Torsdag den 26. april først på aftenen er jeg med til Dansens Dag i Varde. Og jeg danser kl. 18.30 - Hot Stuff Dance Studio.


 

Lørdag den 28. april fejrer vi Dansens Dag her på Fanø. Mere info se her.

Søndag den 29. april er der Dansens Dag på Folkestedet i Århus og der danser jeg også. Arrangeret af Piaannette Johansson Al Asadi12. maj kl. 13 er der Fortællepicnic på Fanø. Simon Voigt og Ragnhild Kallehauge er de, der fortæller (og for Simons vedkommende spiller). De bor begge to på Fanø. Ragnhild er vild med dans og at fortælle historier. Simon er uddannet musiker og sanger fra konservatoriet og fortæller også. Mere om Simon her
20. oktober kommer Menneskebiblioteket til Nordby Bibliotek. Mere info følger.

         

       


En bakskuld er en tørret fisk, der med den rette behandling og tilberedning bliver yderst delikat og saftig.

På samme måde er det med mig. Jeg har levet i lidt mer end et halvt århundrede, kan ved første øjekast synes lidt tør. Meen - når jeg beskæftiger mig med noget jeg kan lide; ja, så bliver jeg som en rigtigt tilberedt bakskuld.

Jeg elsker at danse og den orientalske dans har helt vundet mit hjerte. Det er en fantastisk form for motion, det giver en god kropsfornemmelse, det er feminint og giver mig lov til at udtrykke en hel masse føelser. Og så er der den lille prinsesse i mig der kan få lov til at klæde sig i perler og glimmer. Musikken er fantastisk.

- - o 0 o - -


Jeg kan også lide gode historier - både at lytte og at fortælle.Facebook - klik her                     

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

20.12 | 18:14
Vintersolhverv 2015 har modtaget 1
Du kan lide denne side