Dans
En Burlesque Fusion til Tribal Café i Dome of Visions i Århus den 24. marts 2018. Foto: Dud Muurmand
Dans gør glad

Torsdag den 26. april drager min danselærer og jeg til Varde for at danse til Dansens Dag der. Vi kalder os for Hot Stuff Dance Studio. Og det bliver mega hot, når Tinna inviterer til en miniworkshop udi den orientalske dans. Vi danser kl. 18.30. Der er gratis adgang og en hel masse anden dans at se på.  


Og selvfølgelig fejrer vi også Dansens Dag her på Fanø. I år foregår det hele lørdag den 28. april. 
Kl. 14 er der danseopvisningFanø Krogaards dejlige terrasse. Jeg tror på det er sol og godt vejr den times tid vi danser. Og vi - det er: Fanø Line danserne, Fanø Seniordansere, Ana's juniordansere, Islander Hip Hoppers, Mille og de orientalske dansere.
Der er gratis adgang. Og helt sikkert også mulighed for selv at afprøve et par dansetrin.
Om aftenen er det på Hjørnekroen det foregår - og det starter kl. 19.30. Her er det igen Fanø Line danserne og de orientalske dansere der sammen med Fanø Folkedanserforening og deres musiker sørger for god stemning og anlednings til selv at prøve de forskellige danse. Baren serverer dejlige drikkevarer. Der er gratis adgang. Og kl. 22 er der livemusik med irske Fergie. Det kan da kun blive en god aften.


Og bare fordi det er så dejligt at danse tager de orientalske dansere på Fanø - Oriental Wave - til Århus den 29. marts for at være med til Dansens Dag der. Det foregår på FolkestedetCarl Blochs Gade 2, 8000 Aarhus og Piaannette Johansson Al Asadi, der står for det arrangement. Det starter omkring kl. 13. 

Og lørdag den 5. maj er jeg i Flensburg til Desiderias Tanz-Tee            

                                               

- - o 0 o - -

En rigtig fin artikel om orientalsk dans i Midtjyllands Avis omkring Orientalsk DanseUnions (ODU) Jule Hafla i Silkeborg lørdag den 3. december 2016.    Anna Barner Sarp - en af de mange dygtige og erfarne undervisere i Danmark - har været interviewet i "Fredagshowet" (et program, der bliver sendt på Sjælland). Hør det her


Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

20.12 | 18:14
Vintersolhverv 2015 har modtaget 1
Du kan lide denne side