ATS Jam på Fanø 2020 - 29. maj til 1. juni

Lisa Bügel Jørgensen

A F L Y S T - på grund af Corona og omstændighederne.

Vi vender tilbage i 2021!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er femte gang der er ATS Jam på Fanø – er det ikke bare fantastisk!? Det synes jeg og igen i 2020 kommer Lisa Bügel Jørgensen og lærer os mangt og meget. Så her er hvad der skal ske:

 

En weekend fyldt med ATS (American Tribal Style): workshops, jams, optræden, masser af godt selskab med andre dansere.
Underviser er Lisa Bügel Jørgensen fra København.

 

Lørdag 30. maj:
Fanø projekt  -  vær med I en sjov gruppe koreografi, som bliver øvet til at gå på scenen samme aften. Før weekenden vil der komme nogle små videoer af de vigtigste kombinationer, som vil blive sat sammen til en optræden. Minimum 2 års danseerfaring nødvendigt. Pris: 300 kr. Sted: Fanø Skole fra kl. 11-13


Om aftenen show på Hjørnekroen – og der starter vi lidt tidligere så vi ikke ramler ind i noget fodbold

Søndag 31. maj:
Workshop 1 om formiddagen - Familien Turkish Shimmi:
Under workshoppen fokuserer vi på ATSens mange variationer af turkish shimmibevægelserne og hvordan de kan bruges i formationer. I slutningen af workshoppen gennemgås desuden chorousline og stackerformationer som skal bruges i eftermiddagens Fanøjam hvor alle som har deltaget i workshoppen kan være med til (Åbent niveau). Pris: 250 kr. Sted: Spejlsalen i Fanøhallen kl. 11-13.

Søndag 31. maj:
Workshop 2 om eftermiddagen -  Dynamisk ATS:
Under denne workshop arbejdes der ,ed at bruge musikken til at skabe en spændende improvisationsdans. Vi arbejder her med dynamiske lederskift og mobilitet i bevægelserne.
Deltagerne skal mestre ATS level 1 og 2 og være bekendt med level 3. Pris: 300 kr. Sted: Spejlsalen i Fanø Hallen kl. 14.30-16.30
Derefter Jam et eller andet sted.

Samlepris for alle tre workshops er 750 kr. Billetlink er her


Tilmeldingsfrist er 23. majOvernatning – DUI huset lige i udkanten af Nordby. Det er muligt at overnatte fra og med fredag den 29. maj til og med mandag 1. juni (bilkø må påregnes fra Nordby til fastlandet der om mandagen)
Priserne vil igen i 2020 være rimelige. 400 kr. for overnatning og 30 kr. for leje af dyne og pude (det skal bestilles senest den 15. maj)Billetlink er her

Sengelinned og håndklæde medbringes selv.


Fællesspisning i DUI huset en af aftenerne (det kan jo sagtens være sen aftensmad). Fotoshoot? Hvis jeg finder fotograf og et godt sted.

Arrangør er som sædvanlig KUK – Kontoret for Ukontrolleret Kreativitet. Mail er: ragnhildkallehauge@godmail.dk hvis I har nogle ideer eller ønsker.

Håber vi ses
KH - Ragnhild

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.08 | 21:03
Forside har modtaget 1
02.02 | 20:59
KUK har modtaget 1
20.12 | 18:14
Vintersolhverv 2015 har modtaget 1
Du kan lide denne side