ATS Jam på Fanø 2020 - 29. maj til 1. juni

Lisa Bügel Jørgensen

Det er femte gang der er ATS Jam på Fanø – er det ikke bare fantastisk!? Det synes jeg og igen i 2020 kommer Lisa Bügel Jørgensen og lærer os mangt og meget. Så lige de første planer.

I 2020 har Lisa og Ragnhild følgende idéer:

Lørdag 30. maj:
Fanø projekt  -  vær med I en sjov gruppe koreografi, som bliver øvet til at gå på scenen samme aften. Før weekenden vil der komme nogle små videoer af de vigtigste kombinationer, som vil blive sat sammen til en optræden. Minimum 2 års danseerfaring nødvendigt.  (3-4 timer måske)

Om aftenen show på Hjørnekroen – og der starter vi lidt tidligere så vi ikke ramler ind i noget fodbold

Søndag 31. maj:
Workshop 1 om formiddagen - Familien Turkish Shimmi:
Under workshoppen fokuserer vi på ATSens mange variationer af turkish shimmibevægelserne og hvordan de kan bruges i formationer. I slutningen af workshoppen gennemgås desuden chorousline og stackerformationer som skal bruges i eftermiddagens Fanøjam hvor alle som har deltaget i workshoppen kan være med til (Åbent niveau). (2 til 3 timer)

Workshop 2 om eftermiddagen -  Dynamisk ATS:
Under denne workshop arbejdes der ,ed at bruge musikken til at skabe en spændende improvisationsdans. Vi arbejder her med dynamiske lederskift og mobilitet i bevægelserne.
Deltagerne skal mestre ATS level 1 og 2 og være bekendt med level 3. (2 timer?)

Derefter Jam et eller andet sted

- - o 0 o - -

 

Overnatning – DUI huset lige i udkanten af Nordby. Det er muligt at overnatte fra og med fredag den 29. maj til og med mandag 1. juni (bilkø må påregnes fra Nordby til fastlandet der om mandagen)

Priserne vil igen i 2020 være rimelige. Fællesspisning i DUI huset en af aftenerne (det kan jo sagtens være sen aftensmad). Fotoshoot? Hvis jeg finder fotograf og et godt sted.

Arrangør er som sædvanlig KUK – Kontoret for Ukontrolleret Kreativitet. Mail er: ragnhildkallehauge@godmail.dk hvis I har nogle ideer eller ønsker.

Håber vi ses

KH - Ragnhild

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

20.12 | 18:14
Vintersolhverv 2015 har modtaget 1
Du kan lide denne side