ATS Jam på Fanø 21.-24. maj 2021

ATS Jam på Fanø 2021,
21. maj til 24. maj (Pinse)

Det er femte gang der er ATS Jam på Fanø – er det ikke bare fantastisk!? 5 års jubilæet er blevet et år forsinket; men pyt med det.

Vor underviser Lisa Bügel er i lykkelige omstændigheder – tillykke Lisa!!!. Hun nedkommer i marts måned 2021 og er ikke sikker på hun er klar til at undervise.

Derfor har vi fundet en vikar: Dud Muurmand. Hvis det kan lade sig gøre kommer Lisa og barn dog også med til Fanø.

 

Programmet for 2021 ser sådan her ud:
Lørdag 22. maj:
Fanø projekt  -  vær med I en sjov gruppe koreografi, som bliver øvet til at gå på scenen samme aften. Før weekenden vil der komme nogle små videoer af de vigtigste kombinationer, som vil blive sat sammen til en optræden. Minimum 2 års danseerfaring nødvendigt.  Pris: 300 kr. Sted: Fanø Skole kl. 11-13
Om aftenen show på Hjørnekroen – hvor ALLE dansestilarter er meget velkomne.

Søndag 23. maj:
Workshop:  Familien Turkish Shimmy og Dynamisk ATS:
Under workshoppen fokuserer vi på ATSens mange variationer af Turkish Shimmy bevægelserne og hvordan de kan bruges i formation. Vi arbejder også med at bruge musikken til at skabe en spændende improvisationsdans. Og det betyder dynamiske lederskift, musikalitet og overgange.
Deltagerne skal mestre ATS level 1 og 2 og være bekendt med level 3. Pris: 400 kr. Sted: Spejlsalen i Fanø Hallen kl. 10-13 (med en lille pause undervejs).
Derefter Jam et eller andet sted.

Billetlink til køb af workshops finder du på KUK’s Facebook side (KUK – Kontoret for Ukontrolleret Kreativitet)
Tilmeldingsfrist er 15. maj.

Overnatning – DUI huset ligger lige i udkanten af Nordby. Det er muligt at overnatte fra og med fredag den 21. maj til og med mandag 24. maj (bilkø må påregnes fra Nordby til fastlandet der om mandagen).
Priserne vil igen i 2021 være rimelige. 400 kr. uanset antal overnatninger. Leje af hovedpude og dyne: 30 kr. Sengelinned og håndklæde medbringes.  Billetlink KUK’s Facebook side (KUK – Kontoret for Ukontrolleret Kreativitet). Tilmeldingsfrist 15. maj.

Jeg vil se om jeg kan finde fotograf til fotoshoot et eller andet sted. Og en af aftenerne holder vi fællesspisning for de, der har lyst. OG måske der kommer en lille overraskelse!!! Who knows!!

Arrangør er som sædvanlig KUK – Kontoret for Ukontrolleret Kreativitet.  Følg med på Facebook
Håber vi ses
KH – Ragnhild (mail: ragnhildkallehauge@godmail.dk, tlf. 61 44 23 37)

 

Billetter finder du her

 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.08 | 21:03
Forside har modtaget 1
02.02 | 20:59
KUK har modtaget 1
20.12 | 18:14
Vintersolhverv 2015 har modtaget 1
Du kan lide denne side