Historier i sommeraftenen

De fleste tirsdage i juli måned er der

Historier i sommeraftenen

 

Det foregår forskellige steder på Fanø og der er forskellige fortællere:

Tirsdag den 9. juli k. 19.30
Christian Rathje med blandende bolsjer på Vadehavscafeen, Kirkevejen 32, i Rindby. Entré er 50 kr og der er mulighed for at købe drikkevarer og Cafeens lækre Vadehavstapas. Billet kan du købe her .

 

Tirsdag den 16. juli k. 19.30
Kvindeliv: I de smukke lokaler i Fanø Kunstmuseum i Sønderho fortæller Ragnhild Kallehauge historier om kvinder: lidt fra gamle dage, lidt fra nye dage, om ganske almindelige kvinder.
Billettens pris på 50 kr er inkl. et glas vin og kan købes her


Tirsdag den 23. juli k. 19.30

Hans Andersen fortæller om Vagns traktor, en anderledes kærlighedshistorie og om grøftekanter. Det hele foregår i Fanø Marineforening på Lindevej 12 i Nordby. Drikkevarer kan købes. Billet koster 50 kr. og kan købes her

Tirsdag den 30. juli k. 19.30
The Moth - Fanø Style:Har du en historie du gerne vil dele med andre? Så er det i aften muligheden er her.
Enhver kan lægge en seddel med sit navn i hatten - og er du heldig bliver dit navn trukket. Fortæller du en historie får du din 50'er tilbage. Historien må være maks 5 minutter lang!
Det hele foregår i Vadehavscafeen, Kirkevejen 32 i Rindby. Entré er 50 kr. og der kan købes drikkevarer. Det er også muligt at bestille cafeens lækre Vadehavstapas. Billet kan købes her

 

Christian Rathje

Christian Rathje

Christian Rathje skriver om sig selv:
Jeg fortæller sandfærdige fortællinger om kærlighed, håb og tilgivelse som alle har brug for, helende ord til dem der behøver og mangler, eventyr om feer, familier og venner. Jeg fortæller om retfærdighed og snyd, om stilhed og ro, gespenster og gnomer, for mange børn der bor med deres mor i en sko, prinser og prinsesser der forsvinder i skoven, pirater, paladser, pandekager og mere.
Jeg ser fortællinger overalt og jeg gemmer dem et særligt sted i mit hjerte. Når jeg så har chancen for at dele, så begynder ordene bare af sig selv, og uanset om vi griner eller græder, så deler vi noget fælles.
På Fanø vil jeg fortælle lidt blandede bolsjer, alt fra uhygge til kærlighed mellem umage par. Fra barnløse forældre til spansk børnefødselsdag. Historier jeg har samlet på mine pilgrimsvandringer udsendt af Dronning Margrethe den første, før hendes død på Okseøen i Flensborg Fjord.

Hans Andersen

Hans Andersen
Alder 51 år
Født i et sommerhus i Hjerting
Tog til søs som 16 årig
Arbejdede i land og til søs lige siden
Uddannelse:  mekaniker, maskintekniker og skibsfører 
Karierre udpluk:  Fisker på Nordsøen, Skibsværft Hvide Sande, Skoleskibet Danmark, Skoleskibet Georg Stage, Mærsk lines, Falck Nutec, chartersejlads med klassiske sejl skibe.
Skriver børnebøger og bor på Fanø
 

Ragnhild Kallehauge

Ragnhild Kallehauge. Foto: Niels Djervad

Er glad for historier og dans. Bor på Fanø. Har haft et liv fyldt med glæde og eventyr. Og satser på det fortsætter sådan. Er medstifter af Fanø FortælleFestival, der første gang fandt sted i 2011.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

20.12 | 18:14
Vintersolhverv 2015 har modtaget 1
Du kan lide denne side