Historiefortælling

Lørdag den 18. novemberkl. 12-13 fortæller Simon Voigt og Ragnhild Kallehauge historier for folk i alle aldre. Det foregår ved Fortælletrappen på Esbjerg Hovedbibliotek i Nørregade. Det er gratis at komme og lytte. 

 

 

 

Den mundtlige historiefortælling er for mig noget ganske specielt. Det er fra den gang jeg var barn og fik fortalt eventyr; fra den gang mine børn var små og ville høre historier også efter lyset var slukket og mor "læste en historie med munden". Det kom der nogle små eventyr ud af.

 

Jeg har altid gået og lavet historier inde i mit hoved og ved en tilfældighed stødte jeg for en 7-8 år siden på Besttellers i København. Der var jeg på kursus et par gange - jeg nød det meget.

 

Siden hører jeg gerne historier, når jeg kan. Jeg fortæller også selv historier af og til. Den store historiefortæller bliver jeg aldrig. Men som jeg bliver ældre er der mange hændelser fra mit liv, der trænger sig på. De bliver omsat til historier. Ikke alle bliver fortalt videre. Men det er en god måde at få tænkt hændelser igennem på.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

20.12 | 18:14
Vintersolhverv 2015 har modtaget 1
Du kan lide denne side