Historiefortælling

Pak picnickurv og tæpper og kom op på toppen af Kikkebjerget i Nordby. Der venter Simon og Ragnhild på Jer - og fører Jer et "hemmeligt" sted hen. 

Mens I nyder Jeres frokost eller kaffe underholder Simon og Ragnhild med musik og historier midt inde i skoven.

Thi, der står skrevet, at en god historie skal nydes under et træ.

Simon Voigt (1989) er musiker og historiefortæller, som har slået sig fast ned på Fanø. Folkemusiktraditionen har lokket ham fra Tyskland til Danmark for 5 år siden, da han begyndte at læse på Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg. Nu arbejder han til dagligt som sanger, fortæller, underviser og projektleder i forskellige dele af landet.
Simons repertoire er for det meste eventyr fra tysktalende og skandinaviske kulturer, men han drager også inspiration fra nyskrevet litteratur og podcasts. Musik er et centralt element af hver forestilling, både originalt og traditionelt med mbira, fløjte, harmonika og sang.

Læs mere om Simon på hans hjemmeside 

 

Ragnhild er af lidt ældre dato, nemlig fra 1955. Hun holder meget af den mundtlige fortælletradition og fortæller et miks af egne historier, eventyr, gamle sagn. Og H.C. Andersen. Han var en fantastisk historieskriver! Og så holde rhun meget af den orientalske dans. Men i dag er det kun ord hun frembringer.  

Det hele varer maks 2 timer og det passer lige så godt til børn som til ældre. Regner det? Så tager vi regntøj og paraply med.

Billet kan købes på dagen, bestilles på mail:ragnhildkallehauge@godmail.dk eller købes på dette link

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

20.12 | 18:14
Vintersolhverv 2015 har modtaget 1
Du kan lide denne side