OM KUK - Kontoret for Ukontrolleret Kreativitet

For mange år siden var jeg - Ragnhild Kallehauge - i København for at være med i en video til Dansens Dag. Det foregik på AFUK - Akademiet for Utæmmet Kreativitet.

Jeg syntes det var så fantastisk et navn, at jeg besluttede mig for, at sådan et skulle vi da også have på Fanø. Men måske var et akademi en anelse for meget. Men et kontor!! Det ville være fint.

Og på den måde blev KUK - Kontoret for Ukontrolleret Kreativitet til.

Der var ikke nogen der havde lyst til at være med - så nu er KUK en forening med Ragnhild som formand, sekretær, kasserer, menigt medlem, suppleant og hvad der ellers hører en forening til.

Aktiviteterne er mange: historiefortællearrangementer, der har været Halloween optog, Dansens Dage, der er familiepåskeorienteringsløb sådan i meget roligt tempo, danseweekender, undervisning i mavedans, busguide og byvandringer. Arrangementer i samarbejde med andre er der også - bl.a. MakeMake og kor. Det seneste er Fanøs 8. marts - Ja til Kvindekraft.

Ideer er der masser af. Og der er plads til mange flere. Deriblandt også til at få ideer sat i værk sammen med andre.

KUK - Kontoret for Ukontrolleret Kreativitet er partner i Nationalpark Vadehavet.

Vil du i kontakt med KUK - Kontrolleret Kreativitet så er mailen: ragnhildkallehauge@godmail.dk og tlf. er 61 44 23 37 og mit navn er Ragnhild Kallehauge 

Instagram #kukfanoe

Kontoret for Ukontrolleret Kreativitet

Nyeste kommentarer