ATS JAM på Fanø 30. maj - 2. juni 2019

Lisa Bügel Jørgensen kommer og giver workshop i Fanø Hallen lørdag den 1. juni. 10.30-13.I år det det dette Lisa vil lære os: Mixed workshop Ved i ikke altid hvad der skal ske med jeres arme når i danser? I denne workshop arbejder vi med arme. Både arme i ATS © men også hvordan man kan bringe armene ind i et fusion stykke så der bliver et dynamisk samspil mellem armenes bevægelser og resten af kroppen. Da vi jo skal ud og jamme på Fanø kort efter slutter vi workshoppen med en gennemgang af chorous line og nogle få ATS bevægelser. Pris 300 kr.

Jeg har booket DUI huset på Sønden Bavnen 7 lige i udkanten af Nordby fra 30. maj til og med 2. juni. Det betyder, at de som har lyst kan komme allerede den 30. maj. Pris for overnatning (uanset hvor mange nætter) er 400 kr. Dyne og pude kan lejes for 25. kr. Udlejer skal have besked senest den 20. maj hvor mange dyner og puder der er brug for. Link til billetkøb er her

Sidste tilmeldingsfrist 25. maj (for leje af pude og dyne dog 20. maj)

Pris for at komme over er: bil med op til 9 personer 225 kr., fodgænger 35 kr. DUI huset ligger cirka 2 km fra færgen. Der er supermarked tæt ved. Og der er cirka en km til Fanø Hallen.

For de der gerne vil komme tidligt, så har Fanø en dejlig natur, gode forretninger. Og jeg skal nok finde på noget at beskæftige Jer med.

For så vidt angår dans. Ja, så er der Fanø Kunstfestival i den weekend og der har vi en dansetid fredag eftermiddag. Jeg tænkte også at vi fredag kunne lave fælles aftensmad - det kunne da være hyggeligt.

Lørdag: Er der workshop. Bagefter går vi ned på havnen og jammer der. Lørdag aften håber jeg igen på et fantastisk show på Hjørnekroen.

Arrangør er KUK – Kontoret for Ukontrolleret Kreativitet – er også på Facebook.

Kontaktperson er Ragnhild Kallehauge, tlf. 61 44 23 37, mail: ragnhildkallehauge@godmail.dk

Nyeste kommentarer